top of page

Part-time assistant bij Studio Matti: de start van je creatief avontuur.

 

Als part-time assistant bij Studio Matti ben je de drijvende kracht achter onze jonge en dynamische studio. Jouw rol is essentieel voor het efficiënt verlopen van onze dagelijkse activiteiten, zodat ons team zich kan concentreren op het creëren van vernieuwende ontwerpen voor onze projecten binnen de lifestyle-sector.

 

Jouw taken en verantwoordelijkheden:
 

 • Beheer van communicatiekanalen:
  Je bent de stem van Studio Matti: je zorgt voor het beantwoorden van telefoongesprekken, mails en WhatsApp-berichten met de nodige flair en professionaliteit. Het efficiënt beheren van alle inkomende vragen betekent ook dat je de juiste prioriteiten stelt, de correcte informatie doorstuurt naar het juiste teamlid en algemene vragen van (potentiële) klanten beantwoordt.

 

 • Opstellen van offertes voor klanten:
  Je speelt een cruciale rol in het opstellen van offertes, waarbij je alle essentiële informatie verzamelt en structureert om ervoor te zorgen dat onze klanten een duidelijk beeld krijgen van de waarde die wij bieden.

 

 • Coördinatie met leveranciers:
  Je bent de schakel tussen Studio Matti en onze leveranciers: je vraagt offertes aan en volgt deze op. Je onderhoudt goede contacten met onze leveranciers en zorgt dat de afgesproken deadlines, met oog voor de hoogste kwaliteit, worden opgevolgd.

 

 • Agendabeheer en teamorganisatie:
  Je bent de regisseur achter de schermen: je beheert de agenda’s van alle teamleden en plant activiteiten zo in dat onze projecten op tijd en volgens de kwaliteitsstandaarden van Studio Matti worden opgeleverd. Je organiseert onze team meetings en brainstormingsessies op een inspirerende manier (vb. mooie locatie, toffe teamactiviteit,..), zodat deze sessies de creativiteit en innovatie van het team verhoogt.


 

Jouw troeven :
 

 • Creatief en innovatief: 
  Je barst van de energie en komt met frisse ideeën, waardoor onze studio blijft evolueren en verder groeien.

 • Assertief en oplossingsgericht:
  Je toont initiatief en neemt pro-actief beslissingen, zodat problemen snel worden opgelost.

 • Nauwkeurig en communicatief:
  Je hebt oog voor detail en communiceert duidelijk en effectief, zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands en Engels.

 • Kwalificaties en vereisten:
  Minimaal een afgeronde administratieve of communicatieve bacheloropleiding.

 • IT-vaardigheden:
  Vaardigheid in het gebruik van softwaretools zoals Microsoft Office Suite, Google en projectmanagementsoftware (ClickUp).

 

 

De troeven van Studio Matti:
 

 • Werken in een inspirerend bedrijf met een jong en creatief team op een mooie locatie. Je maakt deel uit van een team bestaande uit 3 grafische ontwerpers, 1 fotograaf, 1 videograaf en 1 SEO/SEA expert.  Allemaal gedreven professionals die streven naar uitmuntendheid in hun vakgebieden.

 • Locatie:  Fosbury & Sons Alfons - Groot-Bijgaarden.

 • Werkregime: 50% of meer, met dagelijks min. 4 uur. (te bespreken)

 • Loon: Een salaris gebaseerd op het marktconforme baremaloon, inclusief maaltijdcheques en vergoeding voor transportkosten.

 

Studio Matti is een groeiend branding and communication agency en samen met jou willen wij onze klanten en prospecten blijven inspireren en innoveren in de wereld van grafisch design en communicatie.

Wil je deel uitmaken van dit avontuur?

Neem een kijkje op onze instagram:
https://www.instagram.com/studio.matti/
en als je overtuigd bent, stuur dan je sollicitatie
naar job@studio-matti.com .

bottom of page